Assalamualaikum. Welcome! Sawubona! Olá! Hoi! Ciao! Ni Hao!


Assalamualaikum. I am , Bazilah aka Buzzer. Nice to know ya'll dropping by to see my blog... nothing much but thanks :'>
lil notes : currently, *page under construction. tenkiu. lebiu. babai ;)

lil piece of me

My photo
A Quantity Surveyor, wannabe. Am nineteen. Islam of course. Camera is my drug, own one. 600D. peace! xxoo

Sunday, 22 January 2012

Sihat!

Ehem ehem, Assalamualaikum. :) sumolang dekat uitm pelak yg amek course QS kan, esp girls~ mesti tgh sibuk cari dress putih (ala ala cinderella,snowhite gtu) kan kan? muahaha saya?? saya dah beli! semalam! hureyy~ terima kasih atas jasa baik kakak tercinta dan abg ipar oso, sebab support  dlm 80% jugalah drpd harga dress tu. walaupun ada bebelan sikit kan tgh tgh fitting dress tu. mana tak nya, baru part2, pegi dinner beli dress kat tmpat org kawen. kah kah. bukan tmpat org kawen melayu tu, itu baju kebaya punya stock. ini tempat kawen olang cina. ala, yg pengapit dorg punya baju tu? haa mcm tu la. hehe and then semalam macam... food day la pulak. i mean~ setiap masa dlm mulut ni mengunyah, makan K.Rogers, and then bantai chips apetah dkt Starbukcs tu.. then.. midnight makan NASI. whaaat? NASI tau. midnight tu. Dress tak muat nnt padan muka! hihi takpela, just tak sabar utk day of Grand Night Dinner nnt~ heheh mcm mana nk handle ni, part of the crew lagi, nak jage tu jage ni lagi, *padahal tak buat apepun. kehkeh. so, wait fer d next post pulak. huee babai. xoxo.

2 comments:

  1. kau pakai jubah pun cantik la..tak payah nak dress sangat..hahaha..

    ReplyDelete