Assalamualaikum. Welcome! Sawubona! Olá! Hoi! Ciao! Ni Hao!


Assalamualaikum. I am , Bazilah aka Buzzer. Nice to know ya'll dropping by to see my blog... nothing much but thanks :'>
lil notes : currently, *page under construction. tenkiu. lebiu. babai ;)

lil piece of me

My photo
A Quantity Surveyor, wannabe. Am nineteen. Islam of course. Camera is my drug, own one. 600D. peace! xxoo

Tuesday, 5 April 2011

nemo nemo!

okay, Nemo.


mcm mana blh kenal nemo ni? tuuutt.
through fb la. kwn donut. 
1st ada org add dkt fb by the name ...
then apprve la after tgk mutual fren. skali bila hnta dkt wall dia 'thnx add :)' kot tk silap.
*entah.tk igt da* then cmmnt donut msk!
"adik aku pun ko nk add ke nemo?"
nemo pun ckp, lah adik kau ke oppa? apesal muka adk kau suci muka kau mcm... haha 
bla bla bla gado bagai sume, saya pun msk cmmnt tu dn join gaduh attack donut :D sukanyaa ada gang!
start tu, knal nemo smpai skrg. evrytime on fb, msti ada bunyi toink dkt im from nemo 
*kalau nemo online la*
tk pun, inbox from nemo, tnya ada cerita hot tak.
smtimes, bila ada problem. sy story dkt dia,dia msti bg pstve feedback n really know to cmfort myself.
bila cerita any probs, nemo pun share juga dia pnya probs. dgn smgtnya. smpai karangan dia tulis kt im tu.
smpai kalau crita about dia punya lovelife~siap bg link sume kalau dia geram kat org tu.
now sbnanye apakah point sy tulis neh? =/
just nk ckp~
**thnx nemo, always tlg buz when im in serious problem. nemo sama mcm kawan buz sorg ni ZULIKHA ILLYA. thanks bnyk bnyk pd kamu berdua. nemo, if ada probs, jut share dkt buz okay? like i always did bila kita chat. nemo mmg terbaik oh bab bg acting skills semua :p happy to have u nemo as muh sista. ^^




p/s: lepas ni btl btl update pasal working. haha kott la. gmba tk msskan lagi
-___- hihi

1 comment:

  1. Got my name in this post.Awww awww terharu :) Haha

    ReplyDelete